Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ledig dag

IMG_5912

6 juni idag och alla vi i familjen har varit lediga. Vi fick en liten sovmorgon men sedan har det varit fullt ös. Yngsta sonen spelade fotbollsmatch och de vann och sonen gjorde två mål, härligt ☀️

Vi var iväg till Upplands Väsby där de har en gigantisk hundrastgård man hyr/timme. Där träffade vi två av vår hund Mios syskon. En av de åkte ända från Linköping för denna träff. Så roligt att se hur de sprang runt, lekte och hade skoj.

Äldsta sonen var iväg med kompisar och kollade Hammarby damers fotbollsmatch på Tele2Arena.

Och nu på eftermiddagen grillade vi hemma och käkade egengjord jordgubbstårta och kladdkaka. Och härligt väder har det varit idag med sol ☀️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *