Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Äntligen!

Äntligen så är värmen här, och jag hoppas den är här för att stanna :-) Vi har snart fixat klart på altanen och förra helgen så käkade vi ute och njöt av solen-. Det blev en riktigt smarrig svamprisotto och efter middagen så mumsade vi på chips och en god öl. Kommer att visa bilder av altanen när det är klart.25DC8A7F-C249-47A2-B7A8-CD1A63FBC42A 20C69E46-AB6B-4207-BCB8-94E1A79A81AF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *