Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Järvsöbacken i sol

1CE989CC-6E1B-47C5-B9FB-D7FDFD196DE4

Sista helgen på sportlovet tidigare i år så tog vi bilen upp till Ljusdal och barnens farmor för att hälsa på, men passade även på att dra till Järvsöbacken som bara ligger ca 10 minuter därifrån och hyrde slalomskidor och åkte järnet i backarna. Det är väldigt kul när skidorna väl sitter på plats tycker jag, men annars så känns det mest bökigt och tungt med all denna utrustning med pjäxor etc, hehe, puuh! Jag fördrar ju längdskidor men just denna helg så sken solen och vi njöt av att åka i backarna och när vi var klara så blev det varm choklad med grädde :-)A87696C2-6B8D-4704-AB49-42A2DF364278 2A3BFF58-7DEE-4DF6-B8B2-9221EF9E27C4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *