Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vädret!

38D680E7-15F3-4F03-9BE8-30466165C772

Så, vad tror vi om vädret nu då när det närmar sig påsk, är våren här nu? Eller kommer det bakslag med vinter igen. Det har varit en riktigt märklig och stökig vinter tycker jag i år, med fint väder ena dagen för att helt plötsligt bli snöstorm så jag knappt tog mig till jobbet vissa dagar. Många blev insnöade och så vidare. Jag hoppas verkligen på milt och varmare väder nu, för även om jag gillar vinter så längtar jag efter solen och värmen nu.3A6D3FC8-EC30-4F19-B5F5-2DFDF15D4C5C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *