Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

The Mandalorian – Galavisning

Mandalorian

Under covid åren så var det inte så många event av förklarliga skäl så när de nu börjar komma igång igen så är det så där lite extra skoj att komma ut i mingelvärlden igen. Min dotter jublade när jag frågade om hon ville haka på till galapremiären av the Mandalorians första avsnitt av den nya säsongen 3 som nu dragit igång. Nu var det ett par veckor sedan vi var där och du som följer mig på Instagram har redan sett dessa bilder 😉

Det bjöds på massor av gott som champagne, popcorn, snittar, miniburgare och mer. Och hon var mer än nöjd över det första avsnittet som vi fick se :-) Kul att nu ha vuxen dotter som kan haka på till dessa tillställningar (när hon vill förstås).A2F189F1-6978-42BA-9CD2-E9B7F18862CD DFD18AE4-5FCC-415B-B0AC-2B2FB1647388 129E6D7D-5065-4A7F-8074-92024EE3F43E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *