Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Simply the best

B609FE4B-4D7F-42F2-A57F-9BC8C045CA7C

Den 5 januari var jag och min vän Helene på galapremiären av Jill Johnsons show Simply the best på Cirkus. En helt fantastisk show som måste ses för dig som har chansen. Vilken röst, vilken utstrålning. Vi satt som förtrollade. För att se videoklipp från showen, kolla in min instagram ”fotohella”. Kolla in biljetter HÄR.31A948B2-8AFD-49EA-BF42-3BE58BA0FB5C Simply the best

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *