Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Första advent

7266EC3E-E98A-45B5-9A7F-4133DE5528FC

Nope, vi kunde inte hålla oss, utan julpyntade för fullt i helgen och fick upp julgranen. Och jag älskar adventsljusstakar och dess sken, blir ju så mysigt. Så här när det är mörkt ute och världen är märklig så är det viktigt att få in ljuset, att få in värmen. Och jag är så glad och tacksam för att jag har min älskade familj. De betyder mest och kommer alltid att göra <3 <3 <3 <3 <3 DCF8621B-C50A-462F-A806-9A779A17D93E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *