Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Camping

Camping

En till bild från i somras när familjen campade i Hälsingland. De fick uppleva både blixt, tokregn, åska och sol 😉 Jag jobbade så jag ”slapp” att följa med. Jag är mer en ”sova i stuga” person så detta med camping får maken och barnen med glädje göra utan mig, haha :-) Men de gillar det och jag tycker det är fantastiskt att barnen får uppleva just att campa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *