Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Jobbar på domstol (igen)

3D00A237-16DE-4553-841F-584E3B624C98

Du som följer mig på Instagram vet att vi var i Åre i somras och den resan kommer jag snart att berätta mer om men först tänkte jag nämna att jag har ett nytt jobb :-) Eller jag har varit där sedan 22 augusti och trivs riktigt bra. Jag är handläggare på Mark- och miljödomstolen och även med i mediegruppen som är ansvarig för tingsrättens FB och LinkedIn. Det är fortfarande mycket att lära men jag tycker det är kul och intressant. Så håll en tumme vetja för att det även i fortsättningen går bra 😉

Heja mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *