Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

När altanen fick tak

495A0005-842E-4399-8F6B-EB9254F4489B

Att fixa vår fina altan har vi tänkt göra sedan vi flyttade in för ett gäng år sedan men det är först i år som vi tagit tag i det. Köpte en pergola och bord/bänkar från Ikea och det blev toppen med ett tak för när solen är framme blir det verkligen varmt. Insynsskydd och mattor hittade vi på Rusta. Golvet har vi kvar, nu ligger det enkla träplattor där, men vi har nog tänkt att göra ett riktigt trägolv med plankor, kanske nästa år.

Hur som helst så är det bara att tuta och köra med härliga grillkvällar eller middag/frukost utomhus nu. Lovely!

ACD4399E-A856-41EA-AC2A-E6777AE348BA

På andra sidan av vår altan så har vi varit lite oeniga om vad vi vill göra, men så från ingenstans så dök det upp en annons på Facebook från ByggMax att de sålde ut hammock för 319 kr. Ja du läste rätt, 319 kr! Vilket superpris. Jag köpte den direkt och sedan åkte vi och hämtade den i butik. Och resultatet blev såå bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *