Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Måla med akrylfärg

F9B43DAC-84EB-4434-B96B-1544BF9068CD

Detta är något jag gör alldeles för sällan nu för tiden, att måla. Det kan vara bland det roligaste jag vet och jag mår bra av det, det gör mig lugn och jag älskar att skapa något på duken. Jag gick ju bild/form/foto på gymnasiet och just att måla med akryl eller oljefärg och fota gillar jag :-)

Båda mina grabbar ville också måla så det blev ett gäng tavlor när vi för några veckor sedan skapade dessa tavlor. Jag har gjort den översta tavlan men är väl inte riktigt helt klar än, jag ska få in lite mer färgvariation i vattenfallet tänkte jag.

78273BB3-9C28-480B-9167-0EB06B231AA2 Akrylfärg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *