Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Spricka i strålbenet!

8B4BCE97-E1CC-4388-806F-FA33F8F7E6F0

Attans vilken otur min lilla Anton hade fredagen den 6 maj. Jag fick ett samtal från skolsyster strax efter kl 10.00 och hörde att Anton grät i bakgrunden. Paniken i mitt mammahjärta :-( Skolsyster berättade att Anton stått i målet på fotbollsplanen och så kom ett hårt skott mot honom och bollen träffade rakt på handleden som snabbt vek sig snett bakåt. AAjjj.

Jag ringde Lovina som snabbt kunde möta upp Anton på skolan och jag skyndade mig hem för att ta honom till akuten. Först var vi på Sachsska barnakuten som tittade och kände på hans handled och sedan skickade de ner oss till Rosenlunds närakut för att ta en röntgenbild. Det var lång väntetid och vi satt där måånga timmar innan vi fick träffa en läkare som direkt trodde att det var en spricka på strålbenet i handleden och mycket riktigt så visade röntgenbilden det också och han fick gips i 4 veckor.

Idag ska vi på återbesök till BOC där de ska kolla och röntga igen för att se hur det har läkt. Vi hoppas på att slippa gips helt eller att han får ett badgips eftersom vi drar till Kreta på lördag :-)  BEDBDF76-B74C-4A09-9D02-32B8A5BB122E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *