Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bryan Adams live

02AECCE0-9EB6-4630-87F4-13B063F5898F

Och för att fortsätta på live musik inlägget innan så var jag och såg Bryan Adams på Avicii Arena den 21/4. Han började spela kl 20.00 och jag fick en feeling och bestämde mig typ kl 19.20 att jag skulle gå. Jag tog cykeln och trampade dit och köpte en biljett. Kom in och fick en plats nästan framme vid scenen. Jag gick själv men stod bredvid väldigt trevliga tjejer så det var nice. Och vilken spelning, Bryan är fantastisk och har ju verkligen såå många hits. Vi dansade och sjöng oss hesa och jag är såå glad att jag tog beslutet att gå :-)27777B2D-605C-4856-9ACA-CAF3C6500160 Bryan Adams

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *