Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bowling, mammor mot tonåringar!

FABAF31E-6AB7-4795-BCEC-1A630DE6B4BD

För ett par veckor sedan så utmanade vi mammor våra 16 åriga söner på en bowlingmatch (Anton fick följa med och stötta oss mammor). Det blev en tuff kamp och enligt mig väldigt jämn. Frågar vi grabbarna så säger de nog att de ”krossade” oss, haha 😉  Nä men ärligt, det är så härligt att vi mammor kan hänga med våra söner i denna ålder, de är ett riktigt bra gäng som snart slutar 9:an och sedan ska börja gymnasiet efter sommaren. De har hängt ihop sedan dagistiden och det är häftigt att se hur de alla utvecklats till så fina killar under åren :-) 9EB040CE-F1A9-4924-B5D5-9FF3DB3D44AC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *