Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ny vecka på advokatbyrån

451C0036-4F50-48D2-B9D6-70C7197D178E

En ny vecka på advokatbyrån. Förra veckan var det jag som hade takeover på Atlas advokaters instagram @atlasadvokater och gjorde inlägg varje dag för att visa lite vad jag pysslar med om dagarna. Kika in för att se mina inlägg vetja :-)

Nu har jag jobbat i drygt 2 månader på byrån och kommer mer och mer in i rollen som kontorschef. Men dagarna går verkligen fort för ja, jag går inte sysslolös 😉 Men jag ser fram emot detta nya år och alla möjligheter och utveckling på mitt jobb och vad det kan ge mig.

2 thoughts on “Ny vecka på advokatbyrån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *