Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tulpanens dag!

Tulpanen, helt klart min favoritblomma och speciellt vita. Älskar vita tulpaner och dagen till ära när det är tulpanens dag så pryder vita tulpaner vårt hem. Jag köpte även tulpaner med lite färg i till kontoret, så fint så :-)3571435F-E940-4AB8-BC6A-42319A22ACFB BF494DFD-7C6D-49AF-A5DC-24B595CE6F7C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *