Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Äntligen är lägenheten renoverad

Från katastrof till helsnyggt :-) Ja den 18 november börjades det att renoveras här hemma. Köket revs ut, likaså badrummet och tvättstugan. Byggarna sa att det skulle ta tre veckor och att de i god tid skulle bli färdiga innan jul så att vi kunde komma i julstämning. Jo men tjena. Drygt 6 veckor tog det innan de blev klara och vi levde i ett renoveringskaos under tiden.

Alla kartonger hade vi ställt in i vardagsrummet och där hade vi även köksbordet och en micro. I 6 veckor levde vi på frysmat och hämtmat. Och väldigt trångt! Och byggdammigt! Nej det var inte skoj alls och även fast vi blev nöjda med resultatet så är det små missar vi har upptäckt så här i efterhand. På måndag är det besiktning av renoveringen så vi får väl se om det är något som kommer att åtgärdas av det vi upptäckt. Hur som helst så klarade vi av testet att bo å här under alla dessa veckor men det var en stoor lättnad när byggarna lämnade in nycklarna till oss och sa att de var klara dagen innan nyårsafton. Men då hade mina semesterdagar redan passerat så det blev till att använda kvällarna till att försöka få i ordning och ställa tillbaka saker från kartonger mm.

Och du som följt mig ett tag kommer kanske ihåg att jag skrev om lägenheten för ca 2 år sedan när vi flyttat in. Lägenheten som var nikotinskadad sedan tidigare hyresgäster som rökt inomhus i typ 20 år och att vi sedan vi flyttade in kämpat för att få igenom en renovering. Så, 2 år senare så :-)  BDB14C70-F012-425C-A140-5D08F19D3601 D405A642-EF09-4DAC-BCB5-225A54ABB21A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *