Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lovina 19 år

A769D23D-E180-42A3-8832-ABDCC032E17A

Okej, den här människan fyller 19 år idag! Va, förstår du, i hela 19 år har jag varit mamma till denna underbara tjej. Lovina mitt hjärta och förstfödda barn, du otroligt driftiga, smarta och vackra unge, vacker på både insidan och utsidan. Du kämpar på och gör det bra på universitetet. Du är en fantastisk matte till din hund Mio och den bästa storasystern till dina bröder.

Tack för att jag får vara just din mamma. Grattis på din dag! Älskar dig ❤️

2 thoughts on “Lovina 19 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *