Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Renovering!

FE18DB79-8B52-43DA-81E4-DBFC5A06A99A

Alltså på riktigt, vi bor mitt i ett renoveringskaos, haha :-) I torsdags förra veckan så började de renovera här hemma, det ska helrenoveras i kök, badrum och tvättstuga. Och det ska läggas golv i hall, målas i sovrum och lite annat, puuh! Det är en liten utmaning att bo hemma under tiden, vi har i stor sett tryckt in allt i vardagsrummet där vi även har ett lånat kylskåp, en micro och papptallrikar.

Förstå vad jag längtar till att få laga mat i vårt nya kök, för jag är redan såå less på typ hämtmat och pizza. Om det finns någon fin själ där ute som vill sponsra mig och familjen med några goda färdigrätter att värma i micron så är jag gärna med på att prata samarbete :-)

Detta är en renovering som vi ju har väntat på i snart 2 år, eftersom de tidigare människorna som bodde här hade rökt inomhus under måånga år. Så skönt att det äntligen blir av och det ska bli såå skönt när det blir klart. Så, nu gillar vi läget ett gäng veckor till :-) 363AF7B9-0E11-4EB4-A498-03731B0C9440 Renovering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *