Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Anton 9 år

I slutet av september fyllde denna fantastiska kille 9 år. Vårt yngsta barn är nu 9, nästa år tvåsiffrigt!! Helt otroligt vad tiden går fort. Vår lilla kille som älskar allt som har med fotboll att göra, att spela själv, kolla på matcher och samla på fotbollskort. Vår finurlige, härliga och glada kille med kloka tankar.

Födelsedagen firades på Laserfortet med kompisar och såklart med god mat och fika hemma 😀 Grattis min son, älskar dig till månen och tillbaka ❤️C12A0E75-BCEF-4539-8B47-407EB1666DFB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *