Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Fotobok av Vemdalen!

0E60D628-20C8-462B-8B5D-828B40C74258 Önskefoto

Det här med att göra en fotobok är  verkligen så bra. Vi brukar göra en varje gång vi varit på en resa eller gjort något annat skoj under flera dagar som vi vill minnas i just en fotobok. Den här gången så fick jag möjlighet att göra en fotobok i samarbete med Önskefoto och det blev en bok med 24 sidor. Det finns massor av olika funktioner så att man kan få sin fotobok precis som man vill ha den. Olika färger i bakgrunden, olika antal bilder / sida, skapa bildtexter, göra bilder svartvita och mycket annat.

Självklart så vill jag dela med mig av ett vänerbjudande till er läsare:

Klicka in på Önskefotos hemsida. Med rabattkoden BZZJUL får du 50% på alla fotokalendrar och fotokort, 25% rabatt på alla fotoböcker.

Sista giltighetsdatum på vänerbjudande 9 december 2021.

2 thoughts on “Fotobok av Vemdalen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *