Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kontorschefen!

60C3AC2E-CAB7-445C-9221-A1F085FAFF27

Från handläggare på tingsrätten till administrativ kontorschef på en advokatbyrå. Yes, där är jag nu. Igår var min första dag på nya kontoret och visst var jag nervös på väg dit men jag tror att jag kommit till det stadiet i livet att jag tar en dag i taget. Att jag inte stressar upp mig för minsta lilla. Såklart så vill jag kunna allt dag 1, sån har jag alltid varit, men det har liksom infunnit sig ett lugn i mig nu som inte fanns förr.

Och det är alltid roligt att lära sig något nytt, få nya erfarenheter ☺️

2 thoughts on “Kontorschefen!

  1. Grattis,härligt med nya utmaningar i arbetslivet och suveränt att du tar en sak i taget ,det skapar egen hållbarhet och trygghet. DU kan och det räcker sååååå långt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *