Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Höst i sikte och nya utmaningar!

647ECEB5-09F7-4AC2-BA6F-8B869D5BF322
J
ag måste nog säga att jag älskar hösten, du vet en sån riktigt härlig höstdag med krispig luft och solsken. När löven är röda och gula och man kan mysa i sin stickade och gosiga tröja 🤩🍁

Jag ser fram emot hösten och som flera av er som följer mig på Instagram redan har gissat så har jag  signat mig för ett nytt jobb. Några veckor till är jag kvar på tingsrätten innan jag byter mot något nytt och spännande. Mer om det sen, men jag ser fram emot att ta mig an nya utmaningar 🙂

I övrigt så är det mesta som vanligt, helgerna är fyllda med sönernas fotboll och basketmatcher och annat som fix här hemma och annat vardagligt.
Eventen har börjat dra igång igen nu när restriktionerna släppt och nu på torsdag ska vi iväg på Måneskins lyssnarkväll, ska bli härligt och lyssna till bra musik. Och i helgen ska vi på Talang och sitta i publiken 👌🏻

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *