Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En stor dag!

0C2B9C2A-16CF-4344-A6CB-FFB78F7D0EB0

Idag är det en stor dag för vår lilla knasboll till voffsing. Vår lilla Mio som kan somna på de mest obekväma sätt och ställen, haha :-) Älskar den här bilden, han har det supernice och vi undrar hur detta kan vara bekvämt.. 😉

Idag ska han börja hänga hos en hundvakt, en hundvakt som jobbar hemifrån och har två egna Whippets. Hon kommer att vara hundvakt till Mio när vi har behov av det och den här veckan kör vi lite inskolning och hoppas såklart på att det kommer att gå superbra. Liten börjar bli stor..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *