Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Något nytt är på gång!

A35966CF-547A-4A28-8E0C-A1E14C553C7FSom alla tidigare å så undrar jag vart den här sommaren tog vägen? Det kändes ju som att jag nyss gick på semester men vips så har jag jobbat snart i tre veckor… Jag ligger efter i skrivandet men jag lovar att jag inom kort ska uppdatera, framförallt om vår resa till fjällen. Kortfattat så har vår sommar varit underbar, avslappnande och fantastisk 🙂 Min instagram uppdateras flitigt så där kan du alltid se det senaste 👌🏻

Och ni som undrat över mitt instagraminlägg igår och skrivit pm till mig, snart så kommer en förklaring vad det nya är som väntar mig. Det är något bra och något jag ser fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *