Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag på Fjäderholmarna!

E46492F1-6FF6-4A67-97F2-3C48FC101FC8

Att ta båten ut till Fjäderholmarna som är Stockholms närmaste skärgårdsö tar bara 30 minuter från Nybrokajen och är en mysig tur. Det finns flera ställen att käka mat på, eller glass för den delen om man vill det :-) Små butiker att kika in i, Glashyttan där de blåser glas, Smedjan där de tillverkar smycken i silver. Och såklart går det att bada. 93D97B1A-FF11-4874-8F28-2187BA792E0F

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *