Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lukt och smak

1609D836-4EEF-4D5E-BC53-A3DB97EA91E5

Det här med smak och lukt, hur viktigt är det egentligen? Jag skulle säga att det är väldans viktigt, för oj så trist det är att inte känna goda smaker eller dofter. I snart 2 månader har jag nu varit utan både smak och lukt. Jag försöker luktträna men inget resultat ännu. På luncherna på jobbet så har jag oftast med mig fryspajer då det inte känns som någon idé att köpa mat ute eller laga något supersmarrigt och ta med. Smakar det inget så gör det inte. Om jag ska säga något som är till det positiva så är det att jag inte känner mindre goda dofter som svettiga träningskläder, sopor eller liknande. Allt är liksom helt neutralt. jag försöker se det positiva i det hela, nån gång lär jag väl få tillbaka lukt och smak :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *