Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Barnen

460BDE19-7FC5-4009-9A41-31345F2F5158

Skolavslutningen 2021, annorlunda men liknande från förra årets corona-år. Älskade dotter Lovina gick ut gymnasiet, hon har i tre år gått Natur/Natur och kämpat på bra och vi är så stolta. Älskade grabbarna Alex och Anton gick ut 8:e klass respektive 2:a klass, vi är såklart riktigt stolta över dem med :-) På bilderna här ovanför försökte vi efterlikna bilden uppe till vänster som togs för 7 år sedan. Lättare sagt än gjort, haha 😉

Jag kommer att berätta mer om studenten och mottagningen  inom kort.

Mina hjärtan börjar bli stora, hihi <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *