Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag bland gravstenar

EE5879D3-0C56-480F-A2BD-BAD39E402BDA

I onsdags 16/6 tog jag tåget över dagen till Hudik för att vara med på en mindre ceremoni för min fasters aska vid askminneslunden. Det var jag, min pappa och min fasters man. Fint, sorgligt och fridfullt. Jag fick hålla hennes aska för att ta ett sista farväl, det kändes bra och jag kramade om henne. Min älskade faster, jag kommer alltid att sakna dig, ditt skratt, dina skämt, din röst, ja hela dig. Men jag vet att du finns runtomkring mig och vakar över oss ❤️

EEF34648-0CDE-489B-8AC4-1B6B944A9E76

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *