Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Sommar och sol!

7A6CC65D-7185-4494-84EC-FD01F0B9A9DFMen nu du, nu är det sommar 🙂 Härliga varma sommarkvällar och sol som skiner. Jag har inte semester än utan kämpar på i två veckor till, sen så! Och som jag längtar efter lite ledighet. Diskussionen nu här hemma är när vi ska gå på Gröna Lund, det är ett måste varje sommar, som en tradition. Vi har några andra planer i sommar också men mesta delen av ledigheten tar vi lite som det kommer och tar det lugnt. Men tillbaka till Grönan, vad tror du, vågar jag åka nya Monster? Barnen kommer att utmana mig som vanligt att åka så vi får väl se, hehe ☺️ Och de kommer absolut vilja åka årets stora nyhet. Och ja, vi längtar efter att ha en rolig dag bland karuseller och chokladhjul.

Och visst är det fantastiskt att det i år går att besöka Grönan. Man köper biljetter i förväg, Ticket to ride där entré och fria åk ingår, samt två jetpass vilket innebär att man får ta expresskön till i förväg valda karuseller. Det går att boka antingen förmiddagspass 9.30-15.00 eller eftermiddagspass 16.00-22.00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *