Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mio goes Instagram

Klart hunden ska ha ett eget Instagram konto :-) Han heter WhippetMio så varsågod och följ honom om du vill följa denna busiga herres vardag. Visst så han sover en hel del, men emellan åt så är han busig deluxe och vi försöker att dokumentera både det ena och det andra och hans framsteg. För från att att aldrig haft husdjur i denna familj så hamnade vi i en helt ny situation när Mio flyttade in hos oss. Men han är bra härlig och mysig och vi avgudar honom. Vi ska bara försöka hitta någon bra hundkurs och få bra tips om hur vi lär honom saker på ett bra sätt 😉

Om han älskar att ta och gömma våra skor?? Absolut ja, en favoritsyssla :-)

7988C740-80AC-4FD4-BD0E-55F0BAA0DC6C BE3FE2CC-4530-47E1-A298-F20B98BA303B 0B25A93F-7498-4311-A59F-6EBE478DCCB0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *