Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bruders!

I dessa märkliga tider vi lever i nu där man inte ska träffa folk, inte vara nära. Och använda munskydd och ja ni fattar. Det är enligt mig såå viktigt att få umgås med dem man ”får” umgås med. Min yngsta son har ett gäng vänner och vi har sagt okej att de som går i samma klass kan följa med oss hem efter skolan eller han hem till dem. Och så har han sina närmsta vänner som han hänger mycket med på fritiden och som han också tränar fotboll med. De hänger han med och jag hänger med mammorna. Och eftersom vi ändå ses så ofta så sa vi att det är okej att vi ses hemma hos varandra ibland. Så det har blivit så, att vi ses nu och då och som vi snackar, skrattar och har skoj.

Sedan har jag vänner som jag inte träffat på såå länge och som jag saknar massor <3 Nä, nu vill jag att världen ska gå mot det normala igen så att man får umgås och vara social, gå på bio, gå ut och ta en drink, gå på roliga events eller ja, bara hänga.

A9092D25-2D02-4D35-9CFB-ADB1254F9E09 70A733DD-B1A3-4097-B2C1-D286442DA7F1 11F3EBF3-DB81-4ECB-878C-CE97715AD846

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *