Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Magnetröntgen

31CDFCAA-9525-4DBB-BE8D-CE2F7B6014EC

För drygt en vecka sedan gjorde jag magnetröntgen pga av min smärta i nacken och bakre delen av huvudet. Ja jag har hemsk migrän titt som tätt med men läkarna verkar vara oroliga då min smärta i nacken ”bara dök upp” efter sommaren och har stannat kvar. Ibland på nätterna kan jag knappt vända på huvudet pga smärtan. Så nu väntar jag på svaret på vad det kan vara. Att göra själva magnetröntgen gick över förväntan bra och var inte alls läskigt. jag fick hörlurar att lyssna på musik i, fick ligga helt stilla. Och jo det var väldigt höga ljud, men det det gick bra. Stolt över mig själv att jag inte fick panik :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *