Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En härlig dag ute!

81222135-A0CC-43D5-92B2-E152B29FA791

Snön är idag ett minne blott och den smälte verkligen bort i rekordfart. Men vi njöt så länge den varade och hann med några turer på längdskidor och hann även vänja vår frusna hund vid snön.

Nu när snön är borta så tog det några dagar innan Mio var bekväm med att kissa och bajsa ute. Han gick och letade efter snöfläckar :-)  Det kommer säkert lite mer snö och kyla innan det blir riktig vårvärme men nu vill jag bara att allt grus ska spolas bort och att våren kommer :-)

2BC4D601-52AC-4CC8-AADD-44F550503941

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *