Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vi har blivit med hund!

7E3DAB2F-6A23-467F-A34E-9F0C6D459121

Du som följer mig på Instagram har redan sett och hört talas om vår nya familjemedlem som flyttat in hos oss. Den här lilla godingen som heter Mio har nu bott med oss i tre veckor. Men det känns som längre då han med en gång blev en av oss <3 Mio är av rasen Whippet och är en hund som när han blir större både kommer älska att vara ute och röra på sig men även om det skulle vara dåligt väder älska att gosa ner sig i filtar inomhus. Just nu är han en typisk valp som främst på kvällar får ”valp-fnatt” och skäller lite och bits en hel del i både händer och fötter. Vilket vi försöker vänja av. Men i övrigt så är han hur gullig som helst.

Han sover i Lovinas säng på nätterna och de har det hur mysigt som helst, och det tog bara ett par nätter innan han sov hela nätterna och väntar tills morgonen med att kissa och bajsa ute. Några ”olyckor” har såklart hänt inomhus men de blir färre och färre. Rasen Whippet är lite frusna av sig så det har tagit ett tag att få honom att vilja gå ut. Men nu de senaste dagarna har han velat gå runt och utforskat området runt vårt hus och en längre bit bort.

Mio är en hund som älskar hundgodis och har med hjälp av det och lite träning lärt sig ”sitt” och ”ligg”. han lyssnar mer och mer till sitt namn nu också. Han gillar även att leka/tugga med/på mjuka grytunderlägg, gossedjur, pipande leksaker. Och ja att tugga på soffhörn, mattkanter och annat spännande han hittar här hemma är också skoj (tycker Mio). Jag funderar på om han kanske ska få sin egna Instagram :-)

Underbara lilla valp, välkommen till oss, du var efterlängtad, speciellt av Lovina som velat ha hund såå länge 😉

679A41B8-51D4-4EF0-A5D8-2C3A066F0CA7 9D4B939A-CA1E-4BA3-8B3E-183B0C549C2B 50DC23EB-61DC-4AAC-87CC-ACC6F335CFC4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *