Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hej vad det går

9C307596-191E-48AF-A861-C70AFDBA78B2

Och när vi inte åker skidor så åker vi pulka/snow-racer/tefat, vilket alla kids fortfarande gillar att göra. Så roligt att tävla med dem nerför backen :-)

Själv fick jag feeling och testade att åka ”snowboard” på en sån ”pulka-madrass”, vilket gick skitbra till en början men slutade med att jag föll, hårt, på min ena höft. Haha, inte lätt att bli äldre och tro att man fortfarande kan lika mycket som tonåringarna :-) :-)  Det gick bra som tur var. Alex fixade balansen galant och gled ner hur lätt som helst på ”madrassen”.

56EEF445-4F34-4657-9010-C256BBEA6E8F Pulka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *