Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Längdskidor i krispig snö

1272958C-8DE6-4F7D-91B1-C9026AFE8635

Ja alltså, jag har en förkärlek till längdskidor. Jag ser det mesta som har med tävlingar att göra på tv gällande skidor, och sitter och hejar på för fullt 🙂 Har lyckats få med barnen att se med mig ibland med. Och när snön faller så vill jag bara ut i spåren och glida runt på mina skidor. Och i år har vi ju snö så det räcker och blir över.

Nu är det ju så att jag fortfarande åker med mina gamla tävlingsskidor från när jag var yngre, då jag både tränade och tävlade längdskidor. Så jag har inga nya tjusiga utan kör med mina old-school pjäxor och skidor. Älskar mina skate skidor som gör att man kommer upp i hög hastighet :-). Nu har vi bara kört runt IP här i närheten för att yngsta sonen Anton ska lära känna sin balans i spåren. Men det funkar det också, bara jag får åka så blir jag lycklig.

Men det är nog läge att köpa nya skidor och pjucks..

4CC5F789-C93D-4474-98EE-4DDECCCF8983 Längdskidor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *