Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Alex 15 år!

D0BB800B-6D87-4F91-A2C6-79BE64CC31FCMen vad tiden går fort alltså. Min älskade son Alex fyllde 15 år förra veckan. Min lilla kille som vuxit till den ståtliga tonåring på 190 cm som han är idag ❤️
Och i dessa covid-tider så är det svårt att få till ett stort firande, men ikväll ska han i alla fall få fira i efterhand med sina närmsta vänner som också går i hans klass, så vi tyckte ändå att det var okej. De kommer att köra gaming hela natten och käka pizza, snacks och läsk.
Tur att vi har två våningar, de får hålla till i vardagsrummet nere och vi andra i family hänger uppe ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *