Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En brasa i skogen och pizzabullar

04C07BC8-2513-48BB-8F81-DC21B7EFD6FF

Något som vi mer hann med på jullovet var att träffa vänner ute i skogen, vi tände brasa, drack varm choklad, kaffe och gjorde pizzabullor på spritkök, eller man kan ju också säga trangiakök eller stormkök. Kärt barn har många namn :-) Supermysigt var det i alla fall och vi samtalade och myste i skogen tills mörkret föll och vi begav oss hemåt igen. Såklart efter att vi släckt brasan ordentligt 😉 Jag älskar att vara ute i skogen och känna den härliga doften så jag hoppas vi kommer iväg på mer sånt snart igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *