Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Skolan 2 med IJustWantToBeCool

IJustWantToBeCool

I somras var både Anton och Alex med på inspelningen av Skolan 2 som statister, gjort av IJustWantToBeCool. Anton var med i ett gäng olika avsnitt men jag tror att det är i detta avsnitt som han syns allra mest, Alex med. Så från 9 minuter in i avsnittet och framåt kan du kika tex efter Anton som har vinröd tröja.

Skolan – Flugornas herre | SVT Play

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *