Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pulkaåkning deluxe!

68CCBF43-61B8-4ABF-95BC-8843F4468450

Nu när snön äntligen är här så har vi verkligen passat på att åka snowracer och pulka och byggt snölyktor och snögubbar. Det gäller att passa på för det är verkligen skoj och det blir mycket mer naturligt häng ute när det finns snö. Till och med mina stora kids gillar att hänga ute och i pulkabacken. Me like! :-)

Mindre skoj ska det bli imorgon när jag ska ta mig till jobbet, för det känns inte riktigt som att jag kan ta cykeln så det blir till att gå. Men, men jag ser det som träning. Kämpa Helena!

620D3889-3209-4084-96C5-B0B5878579EE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *