Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

God Jul från oss!

63B04A15-35F7-47BD-AC93-89329E8328F6

God Jul till dig från mig och min familj 🎄🌟

En annorlunda jul är det i år för oss alla och det är såå märkligt. Att inte få kramas, att inte få fira med min mormor, med min faster och hennes man, min pappa mfl. Det som varit en årlig tradition blir inte av i år.

Men vi kommer att åka till dem och vinka utanför och prata på avstånd, lämna julgåvor. Detta är en högtid då vi alla sett fram emot att ses, men som sagt, i år blir det på ett annorlunda sätt. Men vi får i alla fall se varandra ❤️
Det betyder mycket det också, att få känna närvaro men på håll.

Ta hand om er där ute,

En riktigt God Jul önskar jag dig och dina nära och kära 🤶🏻

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *