Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Grattis älskade vän!

A8E21791-FBA3-4853-BFFA-80C99F36EE3B

Idag är det min älskade vän Saras 40-årsdag. Stoort Grattis till dig, och som jag saknar att hänga och snacka med dig.

Vi sågs senast för drygt 3 år sedan och det är främst det långa avståndet emellan oss som orsakat det, men även andra saker + att detta år varit galet och man knappt träffat någon alls..

När jag träffar dig Sara så är det som att vi sågs igår. Det blir som förr ☺️

Jag hoppas att du haft en fantastisk dag med din familj och att de firat dig ordentligt,

Stor kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *