Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Julen är här

878D1338-8C5C-44CE-BB56-0014C9AC134B

Ja, i lördags var det dags, då åkte alla julgrejer fram hemma hos oss. Den härliga belysningen med stjärnor, kransar och ljusstakar, de mysiga tomtarna och den tjusiga granen. Ja, vissa kan tycka att det är tidigt. Men vet du vad, det är så mörkt ute nu och det är rätt mörka tider så då behövs det där extra ljuset som lyser upp lite i vardagen. Det lilla extra helt enkelt. Och det finns inget mysigare än just julpynt och belysning :-)

Julen är här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *