Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Den smarta glödlampan

166465FE-3CE7-4DEC-AB2E-A75FCA3E42C0

Som buzzador och i samarbete med Wiz har vi testat Wi-Fi Led-lampor från Philips.

Enkelt att dimma, styra, ställa in och ändra ljusets färg (från vart du än befinner dig), från kallt till varmt ljus med appen eller med din röst. Kompatibel med Siri och de flesta röstaktiverade enheter från Amazon och Google vilket är perfekt, det räcker med att säga ”tänd lampa” så tänds lamporna. Vi behöver inte gå runt och trycka av och på lampknappar längre utan använder enkelt oss utav appen/rösten för att styra ljuset. Bra, eller hur?

Och för mina tonåringar så har detta varit amazing för deras skoldagar, då de ställt in ett schema när ”wake-up” lampan sakta ska börja lysa upp deras rum.

En smart glödlampa som ger vårt hem olika nyanser av ljus – skapar den ultimata trivseln.

#wizconnected

2 reaktioner på ”Den smarta glödlampan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *