Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

On my way to work

C27FE7E7-8D4C-446F-AB56-40065EA74096

Att cykla förbi den här vyn varje morgon till jobbet är fantastiskt vackert. Nu är det ju inte sånt här ljus varje morgon, den senaste tiden har det varit mest regn och grått, men de dagarna tänker jag på dessa vackra morgnar. Jag blir liksom lycklig i själen av detta vackra 🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *