Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bowlingkalas med det lilla extra

Bowlingkalas

Jag sa ju att jag skulle berätta lite mer om kalaset som Anton hade när han fyllde 8 år. Han funderade fram och tillbaka med vad för slags kalas han ville ha och kom fram till att Bowlingkalas var vad han ville ha. Sagt och gjort, närmast oss så ligger Tolv Stockholm så det kändes som ett självklart val av plats. Där finns det inte bara bowling att spela utan tex även minigolf, curling, arkadspel, shuffleboard, karaoke och mer :-)

Vi bokade som ett färdigt kalaspaket där det ingår en timme bowling och sedan hamburgare/pommes och dryck, glasspinne, ballong, godispåse. Annan mat fanns att välja på i förväg (pannkakor tex) men Anton gillar hamburgare så han valde det och då blev det burgare till alla :-) Vi hade tre banor på bowlingen då det var totalt 13 barn. Och både jag och Jon var på plats som vuxna och det behövdes minst två vuxna för att styra upp, haha :-) Flera av dem fick strike och alla hejade fram varandra och hoppades på spare eller strike. Hög volym blev det, hehe 😉 Och en del missade och fick ner bara några käglor, men vad gjorde det, de var glada i all fall. Det var discobowling så härligt hög musik spelades hela tiden och ja, stämningen var på topp. Efter att de bowlat klart så var det riktigt hungriga och det passade perfekt med käk.

Efter maten så blev det paketöppning och ett paket efter det andra öppnades och det är så härligt att se hur glad han var för paketen såklart men även under kalaset, och hur glada alla barnen var. De skrattade och tjoade och tjimmade och de var alla vääldigt duktiga på bowling. Jag blev riktigt impad.

Ja, för er som ännu inte varit på Tolv (som ligger precis bredvid Globen) så är det dags för ett besök tycker jag. Så mycket olika aktiviteter som finns där gör att det finns något för alla i familjen, oavsett ålder :-)

Tolv Stockholm 42274663-6B84-4376-ABEF-210A7A00C072 Olearys 3D0EA9F6-469D-46BD-BEB7-6B7679D83F0C 03CA80E7-D15A-495F-BD9B-8604BDC7AED8 424E0826-1B19-4B03-BE37-3CFD12AC0A13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *