Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lycka i bokform!

Lycka i ett paket är vad detta är 🤩

Idag kom jag hem från jobbet och möttes av ett paket från Akademibokhandeln med massa bra att läsa i. Ibland får jag såna ryck och beställer ett gäng pocketböcker, och som jag älskar detta format av böcker. Och att få läsa en stund varje kväll innan jag somnar. Akademibokhandeln har varje månad två pocket för 49kr/st och de brukar jag passa på att köpa, men den här gången hittade jag några till ☺️
Så nu har jag att läsa ett tag…2F8D9C2A-8A79-457D-AD81-38CC67D2AAF6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *