Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hösten är här!

AB8B9F6E-2265-440F-8239-4CA3677C3B1E
Någon mer än jag som älskar hösten? Att få mysa in sig i härligt varma stickade tröjor, läsa en bra bok och dricka te 🤩 Att vara ute en solig höstdag och promenera och njuta av den klara luften. Att kolla in alla vackra färger på löven. Eller kura ner sig i soffan hemma och kolla film när det regnar.

Mindre skoj är det ju när det regnar ute och jag ska cykla till jobbet, eller när det blåser storm och jag cyklar i motvind 😅 Men hösten är ändå min favoritårstid 🍁DB02646D-4F87-4B79-B522-A6563E9AB9C5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *