Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Pokémon all day long!

95F28D10-1A03-4A51-97CE-DAAF75E7C824Jag erkänner att det kan bli lite väl mycket gaming för mina barn ibland och jag gissar att många har det likadant där hemma. Men ibland kan det vara skönt att bara ta det lugnt, för jag menar mina kids tränar en hel del sport och behöver få varva ner emellanåt. Men som sagt, ibland kan det bli lite väl långa perioder av spelande. Och även fast Pokémon Go är ett spel så tycker jag att det är så mycket bättre än allt annat 🤗 Varför?

Jo, barnen vill självmant gå ut på promenader, de går ut och letar pokemons med sina kompisar eller så får jag och Jon äran att haka på ✌🏻 Vilket är supermysigt. I fredags tog jag och Anton en långpromenad runt området och jagade pokemons, hihi förena nytta med nöje liksom ✌🏻

Men viktigt med regler! Titta alltid upp från telefon när du går över en väg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *